Bedrijfsfotografie op Locatie

Business zakelijk shoot Fotostudio040 Eindhoven  Business zakelijk shoot Fotostudio040 Eindhoven portret shoot Fotostudio040 Eindhoven portret shoot Fotostudio040 Eindhoven


Bedrijfsfotografie op Locatie

Heeft u bedrijfsfoto’s nodig van uw medewerkers ?

Met onze bedrijfsfotografie maken we bedrijfsfoto’s van uw personeel / medewerkers of van uw eigen bedrijf.

Onze bedrijfsfotograaf maakt personeelsfoto’s en bedrijfsfoto’s op locatie.

We komen naar uw bedrijf toe om uw medewerkers te fotograferen, en dat doen we door heel Nederland.

Van iedere medewerker een aparte foto en daarnaast ook nog een groepsfoto maken we gewoon op jullie eigen locatie. U kunt deze foto’s dan gebruiken voor de social media uitingen, of voor op uw website.

Voor bedrijfsfotografie op locatie hanteren we speciale gunstige tarieven en zo wordt bedrijfsfotografie ook voor uw bedrijf betaalbaar.Onze bedrijfsfotografie gebeurt altijd bij uw bedrijf op locatie.

Voor de bedrijfsfotografie shoot bekijken we samen wat een mooi punt kan zijn om de bedrijfsfoto’s te maken. Heeft u een groot gebouw met zicht op de stad waar u gevestigd bent dan is dit ideaal voor de bedrijfsfotografie. Zo brengen we uw bedrijf meteen herkenbaar in beeld door middel van bedrijfsfotografie op locatie. Maar uiteraard kunnen we ook gewoon binnen in een kleiner gebouw uit de voeten door middel van onze mobiele studio voor bedrijfsfotografie.

Alles is mogelijk binnen onze bedrijfsfotografie

…en we denken graag met u mee om het geheel tot een perfect plaatje te maken.

Door middel van onze mobiele studio voor bedrijfsfotografie kunnen we in korte tijd in elke ruimte binnen u bedrijf een professionele studio op bouwen voor de foto’s van u medewerkers voor de bedrijfsfotografie.

De gemaakte foto’s van de bedrijfsfotografie leveren we vervolgens digitaal aan in hoge en lage resolutie zodat u deze direct naar de drukker kunt sturen of direct kunt gebruiken voor uw social media.

Klik Hier voor onze contactgegevens.

Klik Hier voor onze werkwijze van o.a. bedrijfsfotografie.

 

error: Content is protected !!