Foto’s op locatie
Fotostudio040 voor Locatiefotografie

Bij fotostudio040 in Waalre dichtbij Eindhoven in Brabant ben je aan het juiste adres voor al je foto’s die je op locatie genomen wil hebben.

Fotostudio040 voor fotografie op locatie.
Je zoekt een professionele en toegankelijke fotograaf voor het fotograferen van jullie gezin op locatie? In Waalre? In Tilburg? In Helmond? in Eindhoven? In Brabant?  Maak dan zeker kennis met Nico Jordaan van fotostudio040 in Waalre.. Ik vind het vanzelfsprekend dat jullie kritisch zoeken naar een fotograaf. Deze persoon zorgt tenslotte voor blijvende herinneringen. Foto’s zijn enorm belangrijk. Wat verwachten jullie van een fotograaf? Gaan jullie voor formele poses? Is dat niet wat jullie zoeken, maar is het de bedoeling dat echtheid en spontaniteit van de foto’s afspat? Dan zijn we zeker een goede match. Het is belangrijk dat er tussen ons een klik is. Ik sta ervoor open om elkaar vrijblijvend te ontmoeten en samen een plan van aanpak te maken voor jullie fotografie van jullie gezin op locatie.

Welke locatie is beschikbaar?
Weten jullie zelf geen locatie voor de fotografie te vinden dan help ik jullie daarbij. Als fotograaf gespecialiseerd in locatiefotografie weet ik de mooiste plakjes te vinden.

De mooiste foto’s zijn de foto’s gemaakt op locatie.
In de studio gemaakte foto’s zijn veelal hetzelfde. dat hoeft niet erg te zijn maar vaak ontbreekt het daar toch aan spontaniteit ten opzichte van locatiefotografie. Op een locatie kan je met fotografie zoveel meer doen; het werken met gewoon daglicht gecombineerd met flitslicht geeft vaak een heel mooi karakter aan een foto die gemaakt is op locatie. Als fotograaf gespecialiseerd in locatiefotografie heb ik zeer sterke flitser op accu bij me zodat jullie de mooiste locatiefoto’s krijgen. Precies zoals je wilt. Uiteraard werk ik voor mijn fotografie op locatie niet alleen in Brabant maar in heel Nederland.

Klik Hier voor meer info.

 

Neem hier contact met me op.

 

error: Content is protected !!