Fotoshoot gezin Eindhoven

Wil jij je gezin eens mooi op de plaat vastleggen? Dan is een fotoshoot voor het gezin in Eindhoven een juiste keuze. Voor deze gezinsfotoshoot komt fotograaf Nico graag naar jullie toe. Of misschien heb je al een leuke locatie uitgekozen? Wat dacht je van unieke locaties in Eindhoven, zoals de Berenkuil, Strijp-S, of juist de natuur in? Zo leg je je gezin uniek vast in het bruisende Eindhoven. Alle locaties zijn in overleg mogelijk. Denk vast na over wat je wilt, of bel Nico even op, hij weet de pareltjes in Eindhoven te vinden.

Fotoshoot Eindhoven voor het gezin

Een fotoshoot in Eindhoven voor het gezin is voor iedereen aan te raden. Niet alleen is het een leuke dag, ook krijg je de bestanden digitaal doorgestuurd. Leuk voor op social media, of om te laten zien aan verre familieleden. Natuurlijk kun je de bestanden ook nog laten afdrukken, bijvoorbeeld op doek, canvas of zelfs plexiglas. Fotograaf Nico kan jullie hierin goed adviseren. Ook kan hij ze voor jullie bestellen, dat scheelt natuurlijk weer tijd voor jullie. Alle materialen en afmetingen zijn mogelijk, een geweldige afsluiting van deze familie fotoshoot.

Locaties voor gezinsfotoshoot Eindhoven

Qua locaties is echt alles mogelijk. Gezellig bij jullie thuis, in de tuin, of juist een verrassende locatie zoals de hei, het bos of zelfs bij het stadium. Dat zorgt echt voor foto’s die niemand anders heeft. Laat je gezin eens van een andere kant zien! Natuurlijk kunnen jullie ook zelf locaties aandragen. Fotograaf Nico komt gewoon naar jullie toe. Ook zorgt Nico ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Zo krijg je ongedwongen, relaxte familie foto’s. Heb je nog vragen? Geen probleem, bel of mail gewoon even. Nico staat voor jullie klaar.

Reserveren voor fotostudio Eindhoven
Hoe weet je of ik nog beschikbaar ben? Dat werkt heel simpel. Bel of whatsapp me even, een mailtje sturen mag natuurlijk ook.Ik contacteer jullie dan terug.
Een goede klik tussen jullie als familie/gezin en mij als fotograaf is van essentieel belang om die foto’s te krijgen die jullie graag willen.

Klik Hier voor meer informatie.

Neem hier contact met me op.

 

error: Content is protected !!