Fotostudio Locatiefotografie
Fotostudio040 op Locatie met Locatiefotografie.

Als professioneel fotograaf maken we van jou de mooiste foto’s op locatie. Foto’s die je kunt gebruiken voor je social media of foto’s voor je portfolio.

Maar uiteraard ook gewoon locatiefoto’s  van jou en je vriend/vriendin of vriendengroep.

Heb je zelf een idee voor een leuke fotoshoot op locatie dan is dat natuurlijk perfect en anders helpen wij je met het uitzoeken van een geschikte locatie om je fotoshoot te doen.

Welke locatie is geschikt voor Locatiefotografie?

We doen onze locatiefotografie werkelijk op alle plaatsen, dit kan gewoon in de stad of een bos maar ook op de wat meer ongebruikelijke plaatsen zoals een fabrieksterrein of een leegstaande fabriekshal. Op sommige locaties betaal je een fee voor de locatiefotografie om hier te mogen fotograferen. Je krijgt dan wel locatiefoto’s die afwijken van het gebruikelijke.

Maar ook gewoon een fabrieksterrein of een muur met graffiti kan mooi zijn voor locatiefotografie.

Op locatie maken we veel gebruik van sterke externe flitsers voor onze locatiefotografie om zo het beeld nog meer te laten spreken.

Hoe ziet een Locatiefotografie foto eruit?

Bovenstaande locatiefoto is gemaakt in Amsterdam met heel simpel de haven als locatie voor onze locatiefotografie als achtergrond.

Het model is sprekend uitgelicht door onze sterke flitsers waardoor de achtergrond wat donkerder wordt en alle aandacht van de locatiefotografie shoot naar het model gaat.

Wil jij ook een mooie fotoshoot op locatie? Locatiefotografie voor jou is betaalbaarder dan je denkt, onze prijzen beginnen bij € 89,00 ALL IN.

Klik Hier voor meer informatie.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

error: Content is protected !!