0

Subtotaal: 0,00


Geen producten in je winkelmand.

Veelgestelde vragen

We houden van wat we doen en we doen waar we van houden.

Altijd met een flinke dosis positieve energie.

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op!

Hoe kan ik reserveren bij fotostudio040?

Reserveren doet u heel simpel via deze website. U klikt bovenin deze website op de tekst ” reserveer een shoot” en volgt dan stap voor stap de aanwijzingen. Komt u er niet uit of gaat er iets mis? Stuur een mail via onze contactpagina en we helpen u graag verder!

Wat kost een studioshoot ?

Al onze studioshoots kosten € 39,00 euro en zijn inclusief 1 professionele fotoafdruk op A4 formaat en koffie, thee of gekoeld water. Wilt u meer foto’s bestellen? Dat kan! Hier vindt u onze prijslijst.

Wat is inclusief een studioshoot?

De fotoshoot is geheel compleet inclusief de studietijd, koffie, thee of water en fun! Binnen 2 dagen nadat u in de studio geweest bent krijgt u per mail de inloggegevens om uw foto’s te bekijken. U geeft ons de keuze voor de gratis A4 print door en binnen 1 week heb je die in huis. Overige foto’s zijn makkelijk bij te bestellen. Bekijk hiervoor onze prijslijst.

Het mag…maar moet niet. U bepaalt !

Ik ben verhinderd! Wat nu?

Bij uw reservering heeft u een datum en tijd opgegeven. Als u plotseling verhinderd bent dan horen we dat graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 uren van tevoren en verschuiven dan in overleg de geplande shoot naar een andere datum. We zijn hierbij wel afhankelijk van de nog beschikbare dagen en tijdstippen.

Waar bevindt de fotostudio040 zich?

Hat adres van Fotostudio040 is Hurksestraat 19, 5652AH Eindhoven.

Dit is een groot voormalig Philips gebouw, nu bekend onder de naam Plan-B en huisvest vele creatieve bedrijven waaronder Fotostudio040. Parkeren kan recht voor de deur en is gratis. Fotostudio040 heeft nummer 3.79 op het digitale bellenbord.

Kan ik van kleding wisselen?

Ja, dat kan! In de studio hebben we een kleine omkleedruimte voor u beschikbaar waar u van kleding kunt wisselen indien u dit wilt. Ook is er een spiegel aanwezig.

Stel uw vraag aan ons